Werken bij

Werken of helpen op Omniumschool Zeewolde, iets voor jou? Dit vanuit de vraag: kind wat heb je nodig om te groeien.

VACATURES

– Vacature leerkracht kleine combinatiegroep 1-2-3 voor 0.6-0.8 fte. Kijk hier voor de vacature leerkracht onderbouw.
– Invalleerkracht 0,6 fte kleine combinatiegroep bovenbouw tot de zomervakantie. Kijk hier voor de vacature invalleerkracht bovenbouw.
– Vacature 1,0 fte leerkracht kleine combinatiegroep bovenbouw per schooljaar 2022-2023. Kijk hier voor de vacature leerkracht bovenbouw.
  • Omniumschool Zeewolde staat open voor stagiaires en studenten van alle scholen die kindgericht en pedagogisch werken, mits ze de Kernonderwijs visie onderschrijven. Bekijk hier onze vacature voor stagiaires en studenten.
  • De school werkt graag met gastdocenten uit het bedrijfsleven en diegene die vanuit vak- of hobbygebied of achtergrond verrijking, verbreding en verdieping kunnen bieden. Dit kunnen ook ouders of opa’s/oma’s van de school zijn. Heeft u interesse in het helpen op de school neem dan contact op.

Verklaring omtrent gedrag

Medewerkers in het onderwijs hebben nauwe contacten met leerlingen, regelmatig ook in een één-op-één relatie. Door te laten beoordelen of een medewerker in het verleden geen laakbaar gedrag heeft vertoond, verkleinen we het risico’s op misstanden.

We vragen dus om een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) oftewel Bewijs van goed gedrag indien u meer dan incidenteel werkzaam bent in de school, als professional of vrijwilliger.