Inloopochtenden

De keuze voor een school van uw kind(eren) is een belangrijke keuze. Een beslissing voor een lange periode waarin u uw kind aan ons toevertrouwt. Daarom is het belangrijk deze keuze weloverwogen te maken.

• Er is ruimte voor nieuwe leerlingen in vrijwel alle groepen. Groepsgrootte: maximaal 20 leerlingen.

Wilt u graag (samen met uw kind) de Omniumschool bezoeken, in bedrijf zien en de sfeer proeven? Tot de zomervakantie kan dit via een persoonlijk afspraak. Komend schooljaar zijn er weer inloopochtenden. U bent van harte welkom! U kunt zich hieronder aanmelden voor de inloop of een persoonlijke afspraak buiten de inloopmomenten. Het is mogelijk om tijdens de inloop een vervolgafspraak te maken voor een gesprek.

Inloop schooljaar 2020-2021
Woensdag 14 oktober 2020