Inloopochtenden

De keuze voor een school van uw kind(eren) is een belangrijke keuze. Een beslissing voor een lange periode waarin u uw kind aan ons toevertrouwt. Daarom is het belangrijk deze keuze weloverwogen te maken.

Momenteel heeft de Omniumschool 3 leerjaren in de school: 4, 5 en 7. Deze leerlingen zitten samen in één klas. We breiden per januari ons aanbod uit naar een nieuwe klas: 1,2 en 3. Er is ook nog ruimte voor nieuwe leerlingen in de groepen 4, 5 en 7.

Wilt u graag (samen met uw kind) de Omniumschool bezoeken, in bedrijf zien en de sfeer proeven? Meld u dan via dit formulier aan voor een van onze inloopochtenden.

De inloopochtenden zijn op dinsdag 15 oktober, woensdag 13 november en donderdag 12 december 2019. Tussen 09.00 – 10.30 uur bent u van harte welkom!

Het is op deze ochtend mogelijk om een vervolgafspraak te maken voor een gesprek.