Inloopochtenden

De keuze voor een school van uw kind(eren) is een belangrijke keuze. Een beslissing voor een lange periode waarin u uw kind aan ons toevertrouwt. Daarom is het belangrijk deze keuze weloverwogen te maken.

• Er is ruimte voor nieuwe leerlingen in vrijwel alle groepen. Groepsgrootte: maximaal 20 leerlingen.

Wilt u graag (samen met uw kind) de Omniumschool bezoeken, in bedrijf zien en de sfeer proeven? Meld u dan via dit formulier aan voor een van onze inloopochtenden.

Inloop tot de zomervakantie 2020: 11 februari, 1 april, 14 mei, 9 juni en 8 juli tussen 09.00 – 10.30 uur. U bent van harte welkom! U kunt zich hieronder aanmelden voor de inloopochtend. Het is op deze ochtend mogelijk om een vervolgafspraak te maken voor een gesprek.

LET OP! In verband met de scholensluiting van 16 maart tot 6 april ivm het COVID-19 virus is de inloopochtend van 1 april geannuleerd. Mail ons gerust voor een telefonische afspraak.